Despre atelierele de mindfulness, derulate săptămânal, în serile de miercuri (orele 18-20), aflăm chiar de la facilitatorul care vă va ghida cu blândețe și inspirație, Judit Hărdăuț.
„Vom antrena atenția trează și vie pe momentul prezent, pe corp, respirație, experiențe, gânduri, emoții și relații”, ne spune Judit, pentru a ne ajuta să înțelegem ce ne pregătește în cadrul acestor ateliere săptămânale.

Costul unei sesiuni de 2 ore este 80 RON/persoană.

Programul va fi adaptat nivelului de practică și interes al participanților.
Vă așteptăm să vă înscrieți prin e-mail pe adresa contact@recentre.ro sau la telefon 0772204919!

După confirmarea disponibilității locurilor în grup din partea ReCentre, recomandăm achitarea taxei de participare în contul:
RO92OTPV191000728479RO01
SC Employment Solutions Consulting SRL
CIF 31394754

Dar cine este Judit Hărdăuț?
„Sunt Judit, MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) Teacher (Mindful Academy Solterreno, Spain) & Professional Certified Coach (ICF), cu o experiență de peste 20 ani în coaching, mentoring și training în dezvoltare organizatională, echipe, leaderi și dezvoltare personală. Îmi iubesc familia și cei doi copii!
În toți acești ani, a devenit tot mai convergentă căutarea clienților din coaching, spre starea de echilibru, reducerea stresului, reziliență, o comunicare eficientă, o viață mai sanatoasă… În paralel, tot mai clară îmi devenea călătoria și misiunea mea, aceea de a alege într-un mod conștient și asumat bunătate și compasiune în răspunsurile mele.

Astfel, coaching-ul s-a contopit armonios cu mindfulness, așa încât din vara anului
2019, programul MBSR s-a revelat ca un spațiu comun, în care cele două se potențează acum reciproc.

După o formare riguroasă în domeniul predării programului MBSR și al ghidării meditațiilor, după câteva retreat-uri de (re)cunoaștere interioară, iată-mă pregătită cu o nouă abordare a
dezvoltării personale, profesionale și
organizaționale.

O abordare mai aproape de autenticitate, înțelegere lăuntrică a echilibrului, stării de bine fizică și psihică, a comunicării eficiente.”

Vă așteptăm!

ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.