Atelier GRATUIT de apiterapie, cu Emese Bădina

Dintre prietenii Clinicii ReCentre, Emese Bădina ne este, în primul rând, un om foarte drag.

Iată că, prin generozitatea ei și a Apiarium (https://www.terraapis.ro/), joi, 6 octombrie 2022, Emese ne oferă gratuit un atelier introductiv în apiterapie, cu prezentare și degustare de produse terapeutice din colecția și producția proprie Apiarium.

Haideți să aflăm chiar de la ea mai multe detalii…

Emese Bădina: Cine sunt eu?
„În primul rând o femeie fericită.

Apoi o mamă împlinită, mamă a trei copii – Anaïs, Egon și Rania. Mai apoi sunt soție, prietenă, antreprenor și, nu în ultimul rând, copil.

Sunt foarte curioasă din fire și vreau mereu să trăiesc tot ceea ce-mi oferă viața. Trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima și sunt mereu în acțiune. Foarte greu pot fi ținută într-un loc, și acest lucru cu atât mai mult cu cât îmi place să fiu copleșită de activități diverse care îmi aduc bucurie și o permanentă stare de bine. Nu-mi place programul fix, nu-mi plac programările în general, niciodată nu am purtat cu mine vreo agendă. Prefer spontaneitatea, atât în muncă, cât și în activitățile de zi cu zi. Acest lucru tocmai datorită faptului că sunt mereu în mișcare, mereu…

…iar ARTA vindecării este probabil misiunea mea pentru moment…

Munca mea este aceea de a-i ghida pe pacienți către sine, către toate acele resurse care se află în interiorul lor și despre care ei știu atât de puțin. Atunci când sunt în situația de a-și recupera starea sănătate, apelează imediat la “ajutoare” externe – doctori, medicamente, terapii și prea puțini sunt cei care își îndreaptă atenția către propriile resurse. Unii nu se gândesc nici măcar o secundă la faptul că un proces de vindecare poate începe doar în momentul în care ei conștientizează cauza afecțiunii lor.
Aici intervin eu și trag un semnal de alarmă!
Apoi, este alegerea pacientului dacă dorește să se dea câțiva pași înapoi și să integreze acest proces de vindecare în viața sa.

Produsele apifitoterapeutice vin în sprijinul organismul la nivel energetic și nutrițional în acest lung proces, însă vindecarea în plan fizic se poate întâmpla doar în simbioză cu vindecarea la nivel emoțional.”
Acestea fiind spuse, iată ce ne propune Emese pentru întâlnirea din 6 octombrie 2022:

Intro – Emese Bădina & scurtă prezentare Apiarium
1. Ce este apiterapia?
2. Produse apicole în apiterapie.
– miere
– polen crud
– propolis
– lăptișor de matcă crud etc.
3. Beneficiile apiterapiei
4. Produse apicole ca remediu natural – cum utilizăm produsele apicole în diverse afecțiuni – doză, frecvență, alternanță
5. Aplicabilitatea produselor apicole în tulburările emționale – anxietate, depresie
6. Q & A APIARIUM

Fiind un eveniment gratuit, deschis publicului interesat, ne dorim totuși să ne bucurăm de confortul întâlnirii cu aceia care aleg să fie acolo, într-o atmosferă plăcută și primitoare.
De aceea, numărul de locuri este limitat.

LATER EDIT:
La acest moment, toate locurile au fost ocupate!
Vă așteptăm cu drag pe cei înscriși, mulțumim pentru interes!

Pe aceia care ați mai fi dorit sa participați, după închiderea înscrierilor, vă așteptăm să ne scrieți pe adresa contact@recentre.ro, pentru a analiza oportunitatea organizării unui nou eveniment cu Emeșe Bădina.

ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.