Atelier introductiv de apiterapie, cu Emese Bădina
Dintre prietenii Clinicii ReCentre, Emese Bădina ne este, în primul rând, un om foarte drag.
Unul dintre primele evenimentele derulate în clinica noastră, în octombrie 2022, a fost oferit prin generozitatea lui Emese și a Apiarium (https://www.terraapis.ro/): un atelier introductiv în apiterapie, cu prezentare și degustare de produse terapeutice din colecția și producția proprie Apiarium.
Probabil că mulți deja o cunoașteți pe Emeșe, dar haideți să aflăm chiar de la ea mai multe detalii!…
Emese Bădina: Cine sunt eu?
„În primul rând o femeie fericită.
Apoi o mamă împlinită, mamă a trei copii – Anaïs, Egon și Rania. Mai apoi sunt soție, prietenă, antreprenor și, nu în ultimul rând, copil.
Sunt foarte curioasă din fire și vreau mereu să trăiesc tot ceea ce-mi oferă viața. Trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima și sunt mereu în acțiune. Foarte greu pot fi ținută într-un loc, și acest lucru cu atât mai mult cu cât îmi place să fiu copleșită de activități diverse care îmi aduc bucurie și o permanentă stare de bine. Nu-mi place programul fix, nu-mi plac programările în general, niciodată nu am purtat cu mine vreo agendă. Prefer spontaneitatea, atât în muncă, cât și în activitățile de zi cu zi. Acest lucru tocmai datorită faptului că sunt mereu în mișcare, mereu…
…iar ARTA vindecării este probabil misiunea mea pentru moment…
Munca mea este aceea de a-i ghida pe pacienți către sine, către toate acele resurse care se află în interiorul lor și despre care ei știu atât de puțin. Atunci când sunt în situația de a-și recupera starea sănătate, apelează imediat la «ajutoare» externe – doctori, medicamente, terapii și prea puțini sunt cei care își îndreaptă atenția către propriile resurse. Unii nu se gândesc nici măcar o secundă la faptul că un proces de vindecare poate începe doar în momentul în care ei conștientizează cauza afecțiunii lor.
Aici intervin eu și trag un semnal de alarmă!
Apoi, este alegerea pacientului dacă dorește să se dea câțiva pași înapoi și să integreze acest proces de vindecare în viața sa.
Produsele apifitoterapeutice vin în sprijinul organismul la nivel energetic și nutrițional în acest lung proces, însă vindecarea în plan fizic se poate întâmpla doar în simbioză cu vindecarea la nivel emoțional.”
Acestea fiind spuse, iată ce ne propune Emese pentru întâlnirea din 15 martie 2023:
Intro – Emese Bădina & scurtă prezentare Apiarium
1. Ce este apiterapia?
2. Produse apicole în apiterapie.
– miere
– polen crud
– propolis
– lăptișor de matcă crud etc.
3. Beneficiile apiterapiei
4. Produse apicole ca remediu natural – cum utilizăm produsele apicole în diverse afecțiuni – doză, frecvență, alternanță
5. Aplicabilitatea produselor apicole în tulburările emționale – anxietate, depresie
6. Q & A APIARIUM
Costul participării la acest atelier este de este de:
– 120 RON/persoană, pentru înscrieri complete până la data de 1.03.2023, inclusiv;
– 140 RON/persoană, pentru înscrieri după data de 1.03.2023.
!!!Pe lângă informațiile deosebit de utile pentru sănătate, Emese va oferi fiecăruia dintre cei de față la atelier, câte un KIT DE PARTICIPARE, care cuprinde un flacon de miere (dintre noile sortimente lansate de Apiarium recent: IUBIRE, BUCURIE ori RECUNOȘTINȚĂ), alături de o mapă cu un material tipărit!!!
Vă așteptăm să vă anunțați prezența prin e-mail pe adresa contact@recentre.ro sau la telefon 0772204919!
După confirmarea disponibilității locurilor în grup din partea ReCentre, recomandăm achitarea taxei de participare în contul:
RO92OTPV191000728479RO01
SC Employment Solutions Consulting SRL
CIF 31394754
Ne bucurăm mult să vă (re)vedem alături de noi!
ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.