Despre atelierele de mindfulness, derulate săptămânal, în serile de miercuri (orele 18-20), aflăm chiar de la facilitatorul care vă va ghida cu blândețe și inspirație, Judit Hărdăuț.

„Sunt Judit, MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) Teacher (Mindful Academy Solterreno, Spain) & Professional Certified Coach (ICF), cu o experiență de peste 20 ani în coaching, mentoring și training în dezvoltare organizatională, echipe, leaderi și dezvoltare personală. Îmi iubesc familia și cei doi copii!
În toți acești ani, a devenit tot mai convergentă căutarea clienților din coaching, spre starea de echilibru, reducerea stresului, reziliență, o comunicare eficientă, o viață mai sanatoasă… În paralel, tot mai clară îmi devenea călătoria și misiunea mea, aceea de a alege într-un mod conștient și asumat bunătate și compasiune în răspunsurile mele.

Astfel, coaching-ul s-a contopit armonios cu mindfulness, așa încât din vara anului
2019, programul MBSR s-a revelat ca un spațiu comun, în care cele două se potențează acum reciproc.
După o formare riguroasă în domeniul predării programului MBSR și al ghidării meditațiilor, după câteva retreat-uri de (re)cunoaștere interioară, iată-mă pregătită cu o nouă abordare a
dezvoltării personale, profesionale și
organizaționale.
O abordare mai aproape de autenticitate, înțelegere lăuntrică a echilibrului, stării de bine fizică și psihică, a comunicării eficiente.”

„Vom antrena atenția trează și vie pe momentul prezent, pe corp, respirație, experiențe, gânduri, emoții și relații”, ne spune Judit, pentru a ne ajuta să înțelegem ce ne pregătește în cadrul acestor ateliere săptămânale.

Costul unei sesiuni de 2 ore este 80 RON/persană.
Programul va fi adaptat nivelului de practică și interes al participanților.
Vă așteptăm să vă înscrieți prin e-mail pe adresa contact@recente.ro sau la telefon 0772204919!

După confirmarea disponibilității locurilor în grup din partea ReCentre, recomandăm achitarea taxei de participare în contul:
RO92OTPV191000728479RO01
SC Employment Solutions Consulting SRL J35/761/2013
CIF 31394754

ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.