DESIGN DUPĂ INTENȚII – 2023
Oare ne-am gândit la ce dorințe și obiective dorim să ni se îndeplinească în acest an? Cei mai mulți dintre noi am avea idei sau dorințe pe care sperăm să le îndeplinim. Apoi pornim pilotul automat și lăsăm viața să-și urmeze cursul.
„Există calități pe care trebuie să le deținem pentru a câștiga, iar acestea sunt definiția scopului, cunoașterea a ceea ce dorești, precum și dorința arzătoare de a le deține.” (Napoleon Hill)
Speranța este un lucru bun, într-adevăr; totuși care este planul nostru de acțiune pentru a progresa spre îndeplinirea acestuia?
Vino alături de noi la Clinica ReCentre pe 14 ianuarie, pentru atelierul nostru în care „plantăm semințele” intențiilor noastre pentru 2023!
Vom parcurge împreună câteva instrumente specifice pentru a ne defini intențiile, pentru a elabora foaia de parcurs si pentru a le manifesta.
În acest atelier de cinci ore vom:
• crea un panou de viziune;
• plonja într-o meditație theta profundă, „semănând semințele” intențiilor și permițand ghidării noastre interioare să preia controlul manifestării;
• înțelege și aplica anumite legi (Legea prezenței absolute, Legea indemnizației, Legea corespondenței);
• afla despre tehnica „Oglindirea minții”;
• experimenta o sesiune de „vindecare prin sunet” și acustică vibratorie, pentru a ne proiecta intențiile adânc în interiorul nostru, la nivel celular, și a face loc pentru alinierea mediului extern în congruență cu intențiile noastre.
„Așa cum un singur pas nu va face o cărare pe pământ, tot așa un singur gând nu va face o cărare în minte. Pentru a face o cărare fizică profundă, mergem iar și iar. Pentru a face o cărare mentală profundă, trebuie să ne gândim mereu la tipurile de gânduri care dorim să ne domine viața.” (Henry David Thoreau)
Data și ora: 14 ianuarie 2023, între 10:00 și 15:00
Taxa de program per participant: 300 lei
Include:
Vision Board personal |Programul cursului | Certificat de participare | 2 apeluri ulterioare de check-in |Prânz de lucru | Băuturi răcoritoare (suc, cafea, ceai și biscuiți)
!!!Atelierul se va ține în limba engleză!!!
Vă așteptăm să vă înscrieți prin e-mail pe adresa contact@recentre.ro sau la telefon 0772204919!
După confirmarea disponibilității locurilor în grup din partea ReCentre, recomandăm achitarea taxei de participare în contul:
RO92OTPV191000728479RO01
SC Employment Solutions Consulting SRL J35/761/2013
CIF 31394754
Iată câteva cuvinte despre facilitator:
Ravi Subbiah, un colaborator drag și membru recent alăturat Clinicii ReCentre, este un practician de wellness holistic certificat IPHM și un coach de sănătate holistica. Lucrează cu vibro-acustică, s-a format ca terapeut prin sunet și găzduit în ultimii ani sesiuni de grup în Dubai, India și, de curând, România. El abordează starea de bine prin paradigma întregii persoane – Minte, Corp, Spirit și Energie; utilizează practici precum Hatha Yoga Autentic, Pranayama, Dhyana, Vindecarea prin sunete și Nutriția.
ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.