Atelier GRATUIT – ReCenter your Mood with Food

When

martie 17, 2023    
6:30 pm - 8:30 pm

Where

Clinica ReCentre
Str. Episcop Augustin Pacha 1, et. 4, ap. 31-32, Timișoara, Timișoara, Timis, Timis
Map Unavailable

Atelier GRATUIT – ReCenter your Mood with Food
Iată și un cadou, în luna martie, pentru toți prietenii Clinicii ReCentre!

În cadrul acestui atelier, oferit în dar la început de primăvară, vom naviga pe meleagurile următoarelor teme de interes:

• familiarizarea participanților cu un concept mai puțin folosit, acela de „nutriție integrativă“, precum și cu importanța unei abordări integrative a sănătății fizice și emoționale;
• evidențierea factorilor cu potențial crescut de alterare a chimiei creierului;
• procesele bio-chimice cu impact nefast asupra mentalului.

Stilul de viață și dieta care stabilizează și potențează starea de bine mentală vor completa informațiile pe care le vom aborda împreună la această întâlnire.

La finalul atelierului va fi prezentat succint programul nutrițional ReCenter your Mood with Food. Acesta este un program unic în România, care are menirea echilibrării fizice și emoționale, precum și potențarea performanțelor intelectuale. Programul se va desfășura pe parcursul a mai multor săptămâni.

În cele ce urmează, iată o scurtă prezentare a trainerului nostru:
„Sunt Monica Bot, mi-am facut studiile de Nutriție holistică in Canada și sunt membră în Asociația Canadiană a Nutriționiștilor Integrativi. Aduc cu mine un suflu nou, metode bazate pe cele mai recente cercetări științifice medicale din Canada și Statele Unite și am o viziune orientată către integrarea tuturor nevoilor și dezechilibrelor bio-chimice, în găsirea unei soluții complete și benefice stării tale de sănătate.”

Data propusă și ora de start : 17 martie, ora 18:30
Durata atelierului: 2 ore

Cui ne adresăm?
Daca între simptomele pe care le experimentezi, se evidențiază și: oboseala, extenuarea, anxietatea, depresia, burnout-ul, insomnia, iritabilitatea, lipsa de concentrare, demotivarea, lipsa încrederii în propria persoană, agresivitatea etc., atunci acest workshop este cu siguranță pentru tine. Te invităm să afli cum te poți restabili!

Numărul de locuri disponibile este limitat! Fiind un atelier GRATUIT, vă recomandăm să vă rezervați un loc din timp, pentru a putea oferi o experiență valoroasă și relaxată tuturor acelora care ne vor fi alături!

Puteți intra în legătură cu noi la telefon 0772 204 919 sau prin mesaj la contact@recentre.ro.

Vă așteptăm!

REZERVĂRI

GRATUIT

ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.