
Vă invităm să luați parte, în lunile următoare, la un alt tip de activitate oferită în cadrul Clinicii ReCentre din Timișoara!
Deschidem porțile pentru un nou „grup de întâlnire și suport“ (encounter groups – C. Rogers), care oferă un spațiu emoțional, geografic și al ideilor, pentru persoanele care doresc sa aibă grijă atât de persoana draga pe care o susțin, cât și de ei înșiși, creând astfel o șansă ca membrii grupului familial căruia îi aparțin să poată ramâne sanatoși și rezilienți.
În acest context de suport se va lucra atât în grupul mare, cât și în grupuri mai restrânse de discuție, în funcție de dorințele și necesitățile participanților.
Metodele folosite provin din Psihologia centrată pe persoană, Analiza existențială, Focusing, Terapia durerii, Analiză tranzacțională, Terapia familial sistemică, Psihologia transpersonală, Psihologia pozitivă, Abordarea bazată pe atașament etc.
Facilitatorii grupului sunt psihoterapeuții psih.dr. Andreea Ionescu și psih. Diana U. Pamfil.
Propunem ca prima întâlnire să aibă loc în 16 martie 2023, între orele 18-20, urmând ca până la finalul anului 2023 să mai susținem câte o întâlnire lunară (exceptând luna august), deci un pachet total de 9 ședințe până în decembrie 2023.
Costul de participare este de 140 RON/persoană/întâlnire (un total de 1260 RON/persoana/pachetul de 9 întâlniri).
!!! Pentru achitarea în avans a întregului pachet, prețul acestuia este redus la 1150 RON/persoană!!!
Grupul de lucru se va constitui cu un minim de 5 și un maxim de 12 participanți.
Iată și câteva idei de prezentare despre cei doi psihoterapeuți facilitatori:
Andreea Ionescu este psiholog și psihoterapeut, cu o experiență de aproape 20 de ani de practică privată alături de persoane individuale, cupluri sau familii, dar și în contexte de grup. Având formare în psihoterapie familială sistemică și analiză tranzacțională, Andreea a folosit mereu lentila atașamentului în lucrul terapeutic sau cursurile și atelierele pe care le-a derulat.
Din 2013 deține un doctorat în domeniul psihologiei sănătății, unde a studiat tema transmiterii intergeneraționale a modelelor de atașament, dar și unele intervenții de optimizare a nivelului de siguranță internalizat.
După 14 ani de carieră academică, titular în cadrul Departamentului de Psihologie, din Facultatea de Sociologie și Psihologie (Universitatea de Vest din Timișoara), din 2016 colaborează ca și cadru didactic asociat UVT, predând disciplina de Counselling Skills, în cadrul unui program de Masterat derulat în limba engleză (Philosophical Counselling and Consultancy).
Tot din anul 2016 susține module de predare, dar și de autocunoaștere și dezvoltare personală, în cadrul celei mai vechi școli de formare în Psihoterapie familial sistemică, din Timișoara, din cadrul Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus.
Din 2021 a pus bazele unui nou proiect local de sănătate mentală, ca și co-fondator, psihoterapeut și partener în Clinica ReCentre din Timișoara, care și-a deschis oficial porțile în septembrie 2022.
Diana Pamfil este psiholog și psihoterapeut cu o experiență de lucru de peste trei decenii. Studiile sale de bază sunt Germanistica (Universitatea Babes Bolyai Cluj), apoi Psihologia (Ruprechts Karl Universität Heidelberg, Germania).
Printre formările în psihoterapie pe care Diana le-a urmat în Germania, Anglia sau Austria, putem aminti: Psihoterapia Centrată pe Persoană, după C. Rogers (Heidelberg, B. Hofmeister), Analiza Existențială (Viena, A. Laengle), Psihoalgeziologie și Thanatologie (Londra, St. Christopher’s Hospice).
Pe lângă lucrul în cabinetul individual (începând cu anul 2003), în cariera din domeniu a Dianei Pamfil se numără și activitatea acesteia ca și cadru didactic universitar la Heidelberg si Timișoara (Universitatea Tibiscus) sau experiența clinică și didactică din mediul corporate.
Alte informații utile:
Facilitatorii își mențin dreptul de a recomanda ieșirea din grup a unui participant și înlocuirea activității de grup cu o consiliere individuală.
Grupul stabilit inițial va fi unul închis, adică toți membrii se angajează că vor participa la toate întâlnirile, achitând contravaloarea întregului program, chiar pentru situația în care vor absenta la o întâlnire. Odată format grupul inițial, acesta va rămâne stabil până la finalul anului, fără posibilitatea de a primi noi participanți.
Pentru întrebări și înscrieri așteptăm mesaje la adresa contact@recentre.ro sau răspundem la numărul de telefon 0772 204 919.
După confirmarea disponibilității locurilor în grup din partea ReCentre, recomandăm achitarea taxei de participare în contul:
RO92OTPV191000728479RO01
SC Employment Solutions Consulting SRL J35/761/2013
CIF 31394754
Vă stăm la dispoziție și vă oferim suportul spre sănătatea emoțional-relațională pe care o căutați!