Ne întâlnim din nou în spațiul primitor al clinicii ReCentre pentru grupul de suport al mamelor cu brațe goale.
Dacă esti una dintre mamele despărțite de propriul copil încă nenăscut, mult prea devreme, dacă nu ți-ai procesat experiența pierderii, suntem aici pentru a susține aripile frânte în zborul către o familie mai bogată cu încă un membru drag.
Vino să împărtășești cu noi experiența ta legată de pierderea pruncului drag. Este valoros pentru noi toate să povestim aceste experiențe, fără să judecăm și să fim judecate.
De multe ori avem sentimentul că suntem singurele care am trecut prin aşa ceva, ceea ce ne adânceşte suferinţa. A afla că mai sunt şi alte femei care au trecut prin situaţii similare este în sine o uşurare. Prin procesul de interacţiune din grup (confidenţialitatea fiind cuvântul cheie) vei avea ocazia să primești răspunsuri şi să oferi totodată suport pentru celelalte femei.”
Grupul este deschis pentru un număr de maxim 10 participante, așa că te invit să iți rezervi locul completând acest formular: https://forms.gle/EnaP7TiMDEBwrckS9
Întâlnirea va avea loc Luni, 24 aprilie, de la 18 la 20, în zona centrală a orașului, la Clinica ReCentre Timișoara, co-organizator al acestui eveniment. Participarea se face pe bază de donație. Donația recomandată este de 60 lei.
Beneficii:
• primirea și oferirea susținerii și feedback-ului;
• îmbunătățirea relațiilor și a comunicării interpersonale;
• experimentarea de atitudini și noi comportamente;
• exprimarea sinceră și directă a propriilor sentimente;
• înțelegerea propriilor gânduri, emoții și comportamente prin compararea cu tiparele observate la celelalte persoane din grup;
• creșterea încrederii în propria persoană, îmbunătățirea imaginii și a stimei de sine.
Discuțiile vor fi moderate de Oana și Camelia.
Oana Bajka este mama unei fetițe de 10 ani și a unei fetițe de care s-a despărțit înainte de vreme. Oana lucrează cu multă pasiune în domeniul educației adulților și sprijină profesori din România și din Europa în activitatea lor profesională. Camelia Rangu este mama Daliei, moartă înainte de a se naște. Camelia lucrează în domeniul culturii și educației adulților și are experientă în dezvoltarea abilităților umane (soft skills).
Ce înseamnă pentru mame participarea la un astfel de grup?
„A fost intens azi și vă mulțumesc că m-ați lăsat să îmi exprim durerea într-un mediu safe și să mai deschid un pic supapa. Sper că am putut să fiu și eu pentru voi un mic sprijin.” C.
Suntem aici și vă așteptăm să ne susținem reciproc!
ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.