Marti de la 18:00 Iată că iepurașul de Paște vine cu un nou cadou pentru prietenii ReCentre, care se îngrijesc mereu de starea de bine!
De data aceasta este vorba despre un program pilot, oferit GRATUIT unui număr limitat de participanți!
Este vorba despre 4 întâlniri (online sau fizic), cu durata de maximum 2 ore pline de exerciții creative și interesante, dar și de informații utile pentru viața de zi cu zi.
Pe parcursul acestor ședințe, participanții vor primi anumite instrumente care odată însușite, vor contribui la creșterea stării de bine, la reducerea stresului, îmbunătățirea relațiilor sociale și a activității zilnice, de la birou sau de acasă.
 
Studiile arată că starea noastră de bine depinde de modul în care suntem atenți la câteva elemente: emoțiile noastre pozitive, angajamentul, relațiile în care suntem implicați, menirea (sensul nostru) și autorealizarea potențialului pe care îl avem.
Programul de față este special conceput pentru a crea oportunitatea conștientizării și dezvoltării acestor aspecte în viața participanților.
Mai concret, pachetul oferit constă în 4 module de învățare (câte unul pe săptămână, timp de patru săptămâni).
Durata unei întâlniri va fi de 2 ore și se poate opta pentru una din cele două variante:
– online prin intemediul platformei Google Meet – în zilele de marți de la 18:00;
– fizic – la Clinica ReCentre – în zilele de miercuri de la 18:00.
Pentru înscriere, este necesară completarea unui set de chestionare, la început, cât și la sfârșitul programului, în vederea măsurării eficienței individuale a acestul proiect. Rezultatele vor fi puse la dispoziția celor interesați.
!!! Acest program va fi oferit GRATUIT către participanți, cu solicitarea de a se înscrie doar dacă pot participa la toate atelierele și pot completa setul de chestionare necesare, la începutul și finalul programului!!!!
Persoanele incluse în program vor avea acces la prezentări, aplicații practice, teme pentru acasă, precum și un kit cu materiale, care vor fi oferite la fiecare modul.
Despre trainer: Daniela Zgârgea este psihoterapeut cu specializare în psihoterapie sistemică de familie și cuplu. Este trainer, organizează workshop-uri de dezvoltare personală și tabere de sport și nutriție. După o experiență de peste 7 ani în coordonarea propriei echipe, Daniela a conștientizat că pentru o dezvoltare sănătoasă și firească, este mai important să creștem personal, decât profesional; să învățăm să ne cunoastem și să învățăm să ne identificăm nevoile noastre reale. Într-un spațiu sigur, bazat pe încredere și acceptare, experiențele emoționale pot fi explorate pentru înțelegerea dificultăților personale, precum și ghidarea și susținerea în vederea realizării schimbărilor necesare pentru îmbunătățirea calității vieții.
Vă așteptăm cu drag să vă anunțați intenția de a participa, prin mesaj pe contact@recentre.ro sau la telefon 0772204919!
ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.