Tehnici corporale active

Dans conștient

Dansul este înainte de toate o formă de comunicare între tine și corpul tău. Cu ajutorul dansului te poți reconecta treptat cu sinele, poți începe să trăiești conștient, să fii atent la ce se întâmplă în jur, să preiei controlul, să fii prezent prin muzică și mișcare. Acest limbaj al trupului te ajută să spui povestea a ce simți și cine ești în acel moment, descoperindu-ți emoțiile, trăirile, sentimentele și controlându-le.Totodată, prin mișcare ajuți corpul să elibereze endorfine, toate chimicalele plăcerii pe care le poate elibera creierul, ameliorând, astfel, simptomele anxietății și ale depresiei. Studiul UCLA Health arată că dansul conștient sau extatic îi ajută pe cei care se luptă cu depresia și anxietatea. 83% dintre cei 1000 de participanți la acest studiu au raportat o diminuare a simptomelor și o îmbunătățire a stării lor. Împreună cu instructorii noștri te poți descoperi și îți poți oferi și tu eliberarea de stările neplăcute.

Yoga

Yoga este o formă de mișcare conștientă, care te ajută la mai multe lucruri în același timp: relaxare, energie, contactare cu sine, eliberarea anumitor dureri, scăderea nivelului de stres. Yoga are însă nenumărate stiluri, în funcție de scop și nevoi, iar principalele tipuri se axează pe posturi, meditație și respirație.Împreună cu instructorul nostru vei descoperi ce ți se potrivește cel mai bine și vei putea să te bucuri de beneficiile sale pe termen lung, printre care și eliberarea simptomelor anxietății și depresiei. S-a dovedit că yoga are un rol eficient în reducerea stresului, anxietății și depresiei, ca tratament complementar, conform unui studiu care a inclus 52 de femei peste 30 de ani, care au trecut prin 12 sesiuni de Yoga. Și nu uita, yoga este o călătorie a ta, prin tine și pentru tine.

Terapia anxietății și furiei prin mișcare

Contextul actual de viață, istoricul traumelor, istoricul bolilor, evenimentele curente, stresul cotidian, toate pot contribui la stări de anxietate, depresie sau burn-out. Deși pornesc de la reflectarea din mintea noastră, le simțim cu tot corpul. La centrul nostru puteți învăța că mișcarea este mai mult decât un mod de expresie, este o cale către vindecare și parte din strategia de gestionare a stresului pe termen lung. Cu toate că mișcarea ca mijloc de expresie este la fel de veche precum apariția noastră pe pământ, abia recent i s-au atribuit merite pentru bunăstarea mintală. Exprimarea emoțională non-verbală poate fi extrem de terapeutică și abia așteptăm să descoperiți asta alături de noi.

ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.