Psihoterapie

Psihoterapie Timișoara individuală și de grup

Psihoterapia individuală Timișoara se desfășoară într-un spațiu securizant, într-unul dintre cabinetele noastre și presupune întâlnirea personală dintre tine și psihoterapeut, unde veți explora împreună, în siguranță, trăirile, stările și gândurile tale. În cadrul psihoterapiei de grup Timișoara, vei avea parte de întâlniri, susținute tot de un psihoterapeut, cu oameni care îți împărtășesc unele experiențe, idei, trăiri și preocupări. Participanții explorează împreună experiențe, oferă un cadru de suport, observație și feedback, sprijinindu-se reciproc în drumul prin anxietate și depresie.

Grup de reflecție filosofică

Reflecția filosofic-terapetică reprezintă un drum către o viață conștientă, liberă și mai profundă. Membrii grupului de reflecție învață împreună să înțeleagă această potențială stare, nu doar prin cuvinte, ci și prin emoțiile, comportamentele și întreaga gamă de atitudini care conduc la ea. Această formă de filosofare contemplativă se va folosi de numeroase idei tezaurizate de istoria filosofiei, utilizate ca filosofii transformaționale. Inspirați de viziunea stoică, scopul nostru constă în autodescoperirea eului autentic al fiecărui participant, adică a „vocii” sale profunde, de regulă înăbușită de tipare comportamentale de suprafață.

Constelații familiale Timișoara

Când vorbim de constelații familiale, ne referim la o metodă sistemică, de grup, care explorează relațiile din interiorul acestuia (familie, grup de lucru etc.). Constelațiile au întotdeauna perspective colective, oferind conștientizări legate de persoana unică, dar și ca rezultat al unei familii cu rețeaua ei de relații. Cu ajutorul acestei metode, vei descoperi dinamicile mai puțin cunoscute din sistem și vei retrasa granițele în așa fel încât să fie unele sănătoase, având la bază principii precum respect, egalitate în drepturi, iubire necondiționată, apartenență necondiționată. Cu ce ajută mai exact? Abordarea poate fi utilă în anxietate și depresie, prin reflectarea tiparelor disfuncționale din relațiile tale, posibilitatea confruntării unui abuzator din copilărie, care nu este accesibil sau pe care nu te simți în siguranță să îl contactezi, sau obținerea unei perspective asupra modului în care tiparele vechi continuă să îți influențeze sănătatea mintală.

ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.