Workshop-uri Logic-Based Therapy cu Elliot D. Cohen la ReCentre
O sansă extraordinară și un privilegiu!
Workshop de introducere în Logic-Based Therapy (https://www.philosophicalpractice.net/), cu discipolul și continuatorul lui Albert Ellis, Elliot Cohen!!!
În datele de 17 și 24 martie 2023, în intervalul orar 10:00-16:00, vă invităm la ReCentre pentru a participa la două workshopuri dedicate specialiștilor în sănătate mentală!
Întâlnirile sunt conduse și susținute de prof. dr. Elliot D. Cohen, director al Departamentului de Științe Umaniste la Indian River State College, profesor de etică clinică la Colegiul de Medicină al Universității de Stat din Florida și director al și formator la Logic-Based Therapy & Consultation Institute (SUA).
Autor a numeroase cărți și articole, Elliot D. Cohen este unul dintre principalii fondatori ai Consilierii Filosofice în Statele Unite și creator al Terapiei Bazate pe Logică (LBT).
Este unul din principalii susținători ai colaborării dintre psihologii și filosofii practicieni și scrie un blog permanent pentru Psychology Today. A fost colaborator apropiat al lui Albert Ellis, fondatorul terapiei rațional-emoționale și comportamentale (REBT), pe care a dezvoltat-o sub forma proprei sale metode, Logic-Based Therapy and Consultation.
Din 2022, Clinica ReCentre a dezvoltat în cadrul său European Logic-Based Therapy & Consultation Institute (https://recentre.ro/european-logic-based-therapy…/), ca și coordonator european al formării și certificării în această metodă de lucru.
În cadrul fiecărui atelier din această primă vizită a prof. dr. Cohen la Clinica ReCentre, va fi făcută o introducere sumară legată de metoda propusă (LBT), apoi spațiul este deschis discuției cu specialiștii participanți, unde există oportunitatea supervizării concrete de cazuri, prim prisma acestei abordări.
!!!! Pentru întâlnirea din 24 martie 2023, paticiparea colegilor psihoterapeuți, psihiatri sau psihologi clinicieni din comunitatea locală este oferită GRATUIT de prof. dr. Elliot Cohen, care dorește să cunoască o parte cât mai mare dintre specialiștii care activează la noi!!!!!
Vă așteptăm să vă înscrieți prin e-mail pe adresa contact@recentre.ro sau la telefon 0772204919!
Ne bucurăm mult să vă (re)vedem alături de noi!
ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.