Luni - Sâmbătă: 9am – 8pm

Echipa noastră

Echipa noastră aduce împreună o experiență bogată și metode de tratament inovatoare, concentrându-se pe atingerea obiectivelor tale de sănătate și bunăstare.

ellipse

Psihologie

ellipse

Psihoterapie

ellipse

Reflexoterapie & Osteopatie

ellipse

Nutriție

ellipse

Yoga

ellipse

Dans Conștient

ellipse

Naturopatie

ellipse

Terapia Anxietății și Furiei

ellipse

Terapie Craniosacrală

ellipse

Art Therapy

ellipse

Tratarea Prin Stimulare Transcraniană

ellipse

Mindfulness

Despre noi

Suntem o echipă de specialiști în sănătate mentală, din Timișoara, România și din afara țării, care am decis să punem împreună îndelungata noastră experiență teoretică și practică, alături de cei peste 20 de ani de lucru în domeniul psihoterapiei și al formării de specialitate ai Andreei, principalul fondator al clinicii. Așa a luat naștere ReCentre – un proiect care aduce într-un singur loc psihoterapeuți, psihologi clinicieni, farmaciști, nutriționiști, consilieri filosofici, art terapeuți, sau alți specialiști în intervenții terapeutice corporale statice și prin mișcare. Ne-am reunit cunoașterea și experiența de lucru în domeniul sănătății cu scopul de a preveni, ameliora și trata anxietatea, depresia, burnout-ul și alte tulburări asociate, prin servicii integrate complementare, care combină tehnicile clasice cu cele inovatoare, adaptate nevoilor specifice fiecărui client.

Servicii

Am gândit echipa ReCentre astfel încât să acopere un spectru larg de nevoi specifice acelora care se confruntă cu anxietatea și depresia, cărora le răspundem cu deschidere, răbdare și înțelegere, într-un mediu sigur și confortabil. Starea de bine și creșterea calității vieții sunt obiectivele comune care ne aduc împreună, iar pentru ca acestea să fie posibil de atins într-un timp eficient, gândim programe personalizate pentru fiecare dintre voi. Mai jos, găsești o descriere succintă a ceea ce presupune fiecare practică, însă atunci când te simți pregătit, putem discuta despre ce ți se potrivește ție cel mai bine.

Prin ce ne diferențiem?

Viziunea centrului este de a îmbina eficient tehnicile terapeutice clasice, cu metode complementare, dar și cu terapiile moderne, high tech, cu rezultate dovedite științific, în tratarea anxietății și a depresiei.

Cum lucrăm?

Aici creăm pachete personalizate, adaptate nevoilor tale individuale. Combinăm proceduri terapeutice bazate pe comunicare / vorbire, cu acelea corporale, statice sau centrate pe mișcare. De la servicii medicale de specialitate până la terapie prin artă, oferim pachete integrate, înțelegere, acceptare, soluții reale și rezultate care să îți schimbe viața în bine, chiar dacă ai călcat sau nu pragul oricărui cabinet de psihoterapie Timișoara.

Echipa

Îmbinăm experiența pe care am dobândit-o în decenii de activitate în domeniu și cunoștințele despre psihoterapia clasică, cu metode de tratament complementare, validate științific și unele foarte vechi, dar și cu tehnicile revoluționare precum utilizarea realității virtuale (VR), descoperite în anii de cercetare recenți. Toate acestea te susțin pentru a-ți atinge obiectivele pe care ți le dorești și pe care le formulăm împreună.

andreea_ionescu

Andreea Ionescu

Managing partner, psihoterapeut

florin_lobont

Florin Lobonț

Managing partner, filosof practician

mihaela_adamescu

Mihaela Adamescu

Terapeut

arminda_arsoi

Arminda Arșoi

Psihoterapeut

mara_chivari

Mara Gilda Chivari

Facilitator atelier de artă

laura_giura

Laura Bianca Giura

Psihoterapeut, psiholog clinician

judit_hardaut

Judit Hărdăuț

Facilitator Mindfulness

karina_heiligers

Karina Heiligers

Psihoterapeut, psiholog clinician

maria_iliescu

Maria Iliescu

Psihoterapeut, psiholog clinician

andrei_leahu

Andrei Leahu

Psiholog clinician, antrenor de mișcare și arte marțiale

ioana_leahu

Ioana-Mihaela Leahu

Psihoterapeut

ionut_mladin

Ionuț Mladin

Psihoterapeut

simona_popa

Simona Elena Popa

Psihoterapeut

alexandra_stancu

Alexandra Stancu

Psihoterapeut

laura_trusculescu

Laura Elena Trușculescu

Psihoterapeut

roxana_voicu

Roxana Voicu

Consiliere nutrițională și fitoterapeutică

annalisa_rossi

Annalisa Rossi

Filosof practician, Supervizor consiliere

Elliot D. Cohen

Elliot D. Cohen

Formator și terapeut Logic-Based-Therapy (LBT) Președinte și fondator al Logic-Based Therapy & Consultation Institute: Research, Training, and Clinical Practice of Logic-Based Therapy. Director și cofondator al National Philosophical Counseling Association - USA (fosta American Society for Philosophy, Counseling and Psychotherapy), 1992-present www.npcassoc.org Clinical Ethics Consultant, Cleveland Clinic Westin, Florida."

patricia_hut

Patricia Huț

Farmacist

diana_pamfil

Diana Pamfil

Psihoterapeut

anca_tiurean

Anca Tiurean

Psiholog

bianca_ticu

Bianca Țicu

Psihoterapeut

delia_nan

Delia Nan

Psihanalist

Galerie