Luni - Sâmbătă: 9am – 8pm

Nutriție

Mens sana in corpore sano.

„Mens sana in corpore sano”

„Mens sana in corpore sano”, spune unul dintre cele mai vechi principii latine, care subliniază faptul că o minte sănătoasă poate exista într-un corp sănătos și invers. Având grijă de corpul nostru, asigurăm bunăstarea mentală, iar îngrijindu-ne mintea, avem parte de un corp sănătos. Rolul nutriției în anxietate și depresie este de o importanță majoră, contribuind la ameliorarea simptomelor sau, dimpotrivă, la amplificarea lor. De exemplu, consumul de carbohidrați și proteine afectează sinteza de serotonină – un neurotransmițător responsabil de starea ta de bine.Mare parte a serotoninei este sintetizată intestinal, iar flora de aici pare a avea efect modulator asupra acesteia. Un deficit de serotonină înseamnă un dezechilibru, iar acesta din urmă poate duce la tulburări precum anxietatea și depresia. Specialiștii în nutriție și psihonutriție din centrul nostru te vor învăța cum să adopți un stil de viață sănătos, pornind de la propriile tale nevoi, personalitate, condiții medicale. Atenția va fi îndreptată către echilibru, nu către diete restrictive, astfel încât corpul și mintea ta să fie în armonie.

Seminar detox

Prețuri

Consiliere nutriție individuală inițială

50 min.

290 Lei

Consiliere nutriție individuală inițială

90 min.

390 Lei

Plan nutrițional meniu 7 zile

50 min.

200 Lei

Consiliere de control nutriție individual

30 min.

200 Lei

Evaluare jurnal alimentar

60 min.

290 Lei

Consiliere pentru scădere în greutate

90 min. +4 x 60 min.

970 Lei

Consiliere Metabolic Balance

7 x 30 min.

2750 Lei

Consiliere fitoterapie, aromoterapie

90 min.

490 Lei

Interpretare microbiom si recomandări

30 min.

200 Lei

Consiliere nutriție grup

120 min.

120 Lei / pers.

De ce să alegi ReCentre

La ReCentre, combinăm expertiza multidisciplinară cu terapii inovatoare, oferindu-ți programe personalizate pentru o sănătate mentală și fizică optimă. Aici, găsești suportul de care ai nevoie pentru a te simți din nou tu însuți.

Experiență și competență

Psihologii noștri au o experiență vastă în domeniul psihologiei și au obținut competențe de înalt nivel în psihoterapie și consiliere. Sunt absolvenți ai facultăților de psihologie, cu specializări în diverse domenii și au urmat numeroase cursuri și formări în psihoterapie, dezvoltare personală, psihologia cuplului și familiei, psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapia de acceptare și angajament, etc. De asemenea medicii si farmaciștii colaboratori au cea mai riguroasă formare.

Abordare individuală

Psihologii si medicii noștri abordează fiecare caz în mod unic, bazat pe nevoile și particularitățile persoanei. Fiecare client primește o atenție deosebită și este tratat cu respect și înțelegere.

Confidențialitate și etică

Psihologii si medicii noștri respectă cu strictețe codul deontologic și toate informațiile discutate în cadrul ședințelor sunt confidențiale. Clientii noștri se pot simți în siguranță și pot discuta deschis provocarile cu care se confruntă, știind că informațiile lor rămân confidențiale.

Abordare bazată pe dovezi

Psihologii si medicii noștri folosesc metode terapeutice dovedite științific pentru a aborda situațiile clienților. Acestea sunt intervenții care au fost studiate și testate în mod științific, iar eficacitatea lor a fost demonstrată.

Atmosferă prietenoasă și relaxantă

Clinica noastră are o atmosferă prietenoasă și relaxantă, creând un mediu sigur și confortabil pentru clienții noștri. Fiecare persoană este tratată cu respect și înțelegere și este încurajată să discute deschis situatiile cu care se confruntă.

Ești gata să îți îmbunătățești sănătatea mentală și fizică?

La ReCentre, echipa noastră de experți te așteaptă cu programe personalizate și terapii inovatoare, gândite să te ajute să regăsești echilibrul între minte și corp. Fă primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată – programează-ți vizita acum!

Echipa

Echipa noastră aduce împreună o experiență bogată și metode de tratament inovatoare, concentrându-se pe atingerea obiectivelor tale de sănătate și bunăstare.

roxana_voicu

Roxana Voicu

Consiliere nutrițională și fitoterapeutică

Evenimente

La ReCentre, credem în puterea comunității și a
învățării continue. Suntem mai mult decât o clinică;
suntem un centru de sănătate mentală care aduce
împreună specialiști de top din Timișoara, România și
din întreaga lume, pentru a oferi servicii integrate și
inovatoare. De aceea, organizăm regulat evenimente,
workshop-uri și seminarii dedicate atât profesioniștilor
din domeniul sănătății mentale, cât și publicului larg.

Ce spun pacienții noștri

Mărturiile clienților reflectă transformările pozitive trăite prin serviciile noastre. Experiențele lor subliniază calitatea și eficacitatea abordării noastre.

Știri și cercetare

Rămâi conectat cu cele mai recente descoperiri în domeniul sănătății mentale și fizice, sfaturi practice și povești inspiraționale pe blogul nostru. Scris de specialiștii noștri, blogul ReCentre este resursa ta pentru sfaturi de încredere și informații care îți pot îmbunătăți stilul de viață și starea de bine.