Dacă esti una dintre mamele despărțite de propriul copil mult prea devreme, dacă nu ți-ai procesat experiența pierderii, suntem aici pentru a susține aripile frânte în zborul către o familie mai bogată cu încă un membru drag.
Vino să împărtășești cu noi experiența ta legată de pierderea pruncului drag. Este valoros pentru noi toate să povestim aceste experiențe, fără să judecăm și să fim judecate.
De multe ori avem sentimentul că suntem singurele care am trecut prin aşa ceva, ceea ce ne adânceşte suferinţa. A afla că mai sunt şi alte femei care au trecut prin situaţii similare este în sine o uşurare. Prin procesul de interacţiune din grup (confidenţialitatea fiind cuvântul cheie) vei avea ocazia să primești răspunsuri şi să oferi totodată suport pentru celelalte femei.
Beneficii:
- primirea și oferirea susținerii și feedback-ului;
- îmbunătățirea relațiilor și a comunicării interpersonale;
- experimentarea de atitudini și noi comportamente;
- exprimarea sinceră și directă a propriilor sentimente;
- înțelegerea propriilor gânduri, emoții și comportamente prin compararea cu tiparele observate la celelalte persoane din grup;
- creșterea încrederii în propria persoană, îmbunătățirea imaginii și a stimei de sine.
Discuțiile vor fi moderate de Oana. Oana Bajka este mama unei fetițe de 10 ani și a unei fetițe de care s-a despărțit înainte de vreme. Oana lucrează cu multă pasiune în domeniul educației adulților și sprijină profesori din România și din Europa în activitatea lor profesională.
Oana Bajka este specialist în domeniul educației adulților, susținând activitatea a sute de profesori din România și din Europa. Oana a inițiat grupul de suport Mame cu brațele goale în anul 2022, din nevoia de a aduce împreună persoane care se confruntă cu același fel de suferință: aceea a pierderii unui copil nenăscut. Ea crede în puterea comunităților construite cu grijă de a oferi spații de siguranță indispensabile în situații grele, și în forța oamenilor de a-și redescoperi sinele cel mai autentic în mijlocul acestora.
Grupul este deschis pentru un număr de maxim 10 participante, așa că te invit să iți rezervi locul completând acest formular: https://forms.gle/EnaP7TiMDEBwrckS9
Întâlnirea va avea loc marti, 26 martie, de la 18 la 20, la Clinica ReCentre Timișoara (Str. Constanța nr. 8, co-organizator al acestui eveniment. Participarea se face pe bază de donație. Donația recomandată este de 60 lei.