Luni - Sâmbătă: 9am – 8pm

Naturopatie

Naturopatia este o abordare holistică și integrativă a sănătății, care utilizează metode naturale pentru a susține vindecarea și bunăstarea pacientului.

ellipse

Psihologie

ellipse

Psihoterapie

ellipse

Reflexoterapie & Osteopatie

ellipse

Nutriție

ellipse

Yoga

ellipse

Dans Conștient

ellipse

Naturopatie

ellipse

Terapia Anxietății și Furiei

ellipse

Terapie Craniosacrală

ellipse

Art Therapy

ellipse

Tratarea Prin Stimulare Transcraniană

ellipse

Mindfulness

Ce este naturopatia?

Naturopatia este o categorie de metode non-invazive de tratament, care se bazează pe stimularea tendinței naturale de vindecare a organismului. Unul dintre principiile de bază ale acestei arii largi de intevenții este faptul că tratează organismul ca pe un întreg, luând în considerare caracteristicile fiecăruia și analizând contextul de viață, starea generală a organismului și răspunsul simptomelor la factori externi. De exemplu, ceva care provoacă simptome similare la o persoană sănătoasă poate, în doze moderate, să ajute corpul să se trateze singur. Plante din specia omag sunt adesea folosite în homeopatie pentru tratarea atacurilor de panică. Printre beneficiile acestei metode de tratament este faptul că remediile sunt naturale, nontoxice, nu dau dependență și nu au reacții adverse. Specialistul nostru va oferi, prin tehnici bazate pe date, scheme de tratament personalizate pentru minimizarea simptomelor anxietății și depresiei și pentru o stare generală de bine.

Mare parte a serotoninei este sintetizată intestinal, iar flora de aici pare a avea efect modulator asupra acesteia. Un deficit de serotonină înseamnă un dezechilibru, iar acesta din urmă poate duce la tulburări precum anxietatea și depresia. Specialiștii în nutriție și psihonutriție din centrul nostru te vor învăța cum să adopți un stil de viață sănătos, pornind de la propriile tale nevoi, personalitate, condiții medicale. Atenția va fi îndreptată către echilibru, nu către diete restrictive, astfel încât corpul și mintea ta să fie în armonie.

Principii fundamentale

Naturopatia se bazează pe principiul că organismul are capacitatea de a se vindeca singur atunci când este susținut și încurajat în mod corespunzător. Se concentrează pe tratamentul cauzelor subiacente ale bolii, în loc să trateze doar simptomele, și promovează echilibrul între corp, minte și spirit.

Metode de tratament

Practici comune în naturopatie includ fitoterapia (utilizarea plantelor medicinale), suplimentele alimentare, modificările dietetice, terapia cu plante, acupunctura, homeopatia, detoxifierea, tehnici de relaxare și gestionare a stresului, precum și educația pacientului în ceea ce privește un stil de viață sănătos.

Abordare individualizată

Naturopatia recunoaște că fiecare individ este unic și, prin urmare, abordarea terapeutică ar trebui să fie personalizată pentru a se potrivi nevoilor și condițiilor specifice ale fiecărui pacient. Practicienii în naturopatie folosesc o varietate de tehnici și tratamente pentru a crea un plan de tratament adaptat individual. Prevenție și promovare a sănătății: În plus față de tratamentul bolilor, naturopatia pune un accent deosebit pe prevenție și promovarea sănătății. Educația pacientului și încurajarea unui stil de viață sănătos sunt aspecte importante ale practicii naturopatice.

Prețuri

Terapie florală Bach

60 min

200 Lei

Cosiliere fitoterapie, aromoterapie

90 min.

490 Lei

De ce să alegi ReCentre

La ReCentre, combinăm expertiza multidisciplinară cu terapii inovatoare, oferindu-ți programe personalizate pentru o sănătate mentală și fizică optimă. Aici, găsești suportul de care ai nevoie pentru a te simți din nou tu însuți.

Experiență și competență

Psihologii noștri au o experiență vastă în domeniul psihologiei și au obținut competențe de înalt nivel în psihoterapie și consiliere. Sunt absolvenți ai facultăților de psihologie, cu specializări în diverse domenii și au urmat numeroase cursuri și formări în psihoterapie, dezvoltare personală, psihologia cuplului și familiei, psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapia de acceptare și angajament, etc. De asemenea medicii si farmaciștii colaboratori au cea mai riguroasă formare.

Abordare individuală

Psihologii si medicii noștri abordează fiecare caz în mod unic, bazat pe nevoile și particularitățile persoanei. Fiecare client primește o atenție deosebită și este tratat cu respect și înțelegere.

Confidențialitate și etică

Psihologii si medicii noștri respectă cu strictețe codul deontologic și toate informațiile discutate în cadrul ședințelor sunt confidențiale. Clientii noștri se pot simți în siguranță și pot discuta deschis provocarile cu care se confruntă, știind că informațiile lor rămân confidențiale.

Abordare bazată pe dovezi

Psihologii si medicii noștri folosesc metode terapeutice dovedite științific pentru a aborda situațiile clienților. Acestea sunt intervenții care au fost studiate și testate în mod științific, iar eficacitatea lor a fost demonstrată.

Atmosferă prietenoasă și relaxantă

Clinica noastră are o atmosferă prietenoasă și relaxantă, creând un mediu sigur și confortabil pentru clienții noștri. Fiecare persoană este tratată cu respect și înțelegere și este încurajată să discute deschis situatiile cu care se confruntă.

Ești gata să îți îmbunătățești sănătatea mentală și fizică?

La ReCentre, echipa noastră de experți te așteaptă cu programe personalizate și terapii inovatoare, gândite să te ajute să regăsești echilibrul între minte și corp. Fă primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată – programează-ți vizita acum!

Echipa

Echipa noastră aduce împreună o experiență bogată și metode de tratament inovatoare, concentrându-se pe atingerea obiectivelor tale de sănătate și bunăstare.

roxana_voicu

Roxana Voicu

Consiliere nutrițională și fitoterapeutică

patricia_hut

Patricia Huț

Farmacist

Evenimente

La ReCentre, credem în puterea comunității și a
învățării continue. Suntem mai mult decât o clinică;
suntem un centru de sănătate mentală care aduce
împreună specialiști de top din Timișoara, România și
din întreaga lume, pentru a oferi servicii integrate și
inovatoare. De aceea, organizăm regulat evenimente,
workshop-uri și seminarii dedicate atât profesioniștilor
din domeniul sănătății mentale, cât și publicului larg.

Ce spun pacienții noștri

Mărturiile clienților reflectă transformările pozitive trăite prin serviciile noastre. Experiențele lor subliniază calitatea și eficacitatea abordării noastre.

Știri și cercetare

Rămâi conectat cu cele mai recente descoperiri în domeniul sănătății mentale și fizice, sfaturi practice și povești inspiraționale pe blogul nostru. Scris de specialiștii noștri, blogul ReCentre este resursa ta pentru sfaturi de încredere și informații care îți pot îmbunătăți stilul de viață și starea de bine.