Clinică Psihologie Timișoara

Psihoterapeuți de Renume

Descoperă echilibrul alături de unul dintre psihoterapeuții de renume de la Recentre Timișoara

Ce găsești la cabinetele de psihologie de la Recentre

1. Psihologi profesioniști: aceștia sunt specialiști cu o pregătire academică și experiență în psihologie, care au obținut licență pentru a oferi servicii de psihoterapie și consiliere psihologică.
2. Confidențialitate și etică: psihologii noștri respectă cu strictețe codul deontologic și toate informațiile discutate în cadrul ședințelor sunt confidențiale. Pacienții noștri se pot simți în siguranță și pot discuta deschis problemele cu care se confruntă, știind că informațiile lor rămân confidențiale.
3. Spații specializate în care pacienții pot primi îngrijire profesională și personalizată pentru problemele de sănătate mintală, indiferent de vârstă, sex sau identitate de gen.

Servicii psihologie

In cabinetele de psihologie din Clinica ReCentre oferim:

Terapie individuală

Aceasta este o formă de psihoterapie care se concentrează pe nevoile individuale ale clientului. Specialiștii noștri te ajută:
1. să explorezi și să înțelegi situațiile problematice pe care le experimentezi
2. să identifici obiceiurile sau modelele de gândire și comportament care pot cunduce și întreține aceste situații neplăcute
3. să dezvolți soluții și strategii noi, sănătoase, pentru a depăși aceste provocări.

Cabinent pshihoterapie timisoara

În urma ședințelor de psihoterapie individuală vei obține:
1. Optimizarea modului de gestionare a emoțiilor și dezvoltarea abilităților de reglare emoțională. Orice modalitate de raportare sănătoasă la relațiile importante din viața noastră are la bază un nivel crescut de conștiență și grijă pentru propria persoană. Lucrul în psihoterapie la nivelul relației cu sinele propriu, învățarea unor modalități de autoreglare eficientă și practicare constantă a unui nivel optim de autoîngrijire și susținere, sunt pași esențiali în abordarea oricărei alte provocări aduse de client în cadrul ședințelor de terapie. Acest proces poate include tehnici de relaxare, mindfulness și alte strategii sănătoase de gestionare a stresului.
2. Îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Psihoterapia individuală este un cadru optim pentru susținerea persoanei în a dezvolta abilități sociale și de comunicare sănătoase, dar și pentru înțelegerea modul în care vechile tipare de relaționare, învățate și adaptative în trecut, pot afecta relațiile importante din prezent. Terapeutul poate sprijini persoana să-și îmbunătățească relațiile prin dezvoltarea unor modalități noi de comunicare eficientă, de interconectare și creștere a empatiei.
3. Optimizarea stimei de sine. Psihoterapia individuală este contextul relațional în care persoana va realiza o percepție mai acurată despre sine, de multe ori mai bună decât aceea experimentată în trecut, contribuind astfel la creșterea stimei de sine. Lucrul asupra relațiilor timpurii, unde am pus fiecare bazele imaginii noastre despre noi înșine, celălalt semnificativ și lumea din jur, este un aspect esențial, prin care psihoterapeutul poate ajuta clientul să-și înțeleagă mai bine punctele forte, dar și pe acelea de dezvoltat, construind astfel o mai mare încredere în abilitățile proprii.
4. Depășirea experiențelor traumatice sau provocărilor emoționale. În cadrul ședințelor de psihoterapie, clientul este susținut în procesarea evenimentelor trecute cu mare încărcătură emoțională, uneori traumatică și blocantă, pentru a gestiona astfel diversele condiții de sănătate emoțională, cum ar fi anxietatea, depresia sau stresul post-traumatic. Psihoerapeutul poate utiliza tehnici și strategii specifice pentru a ajuta persoana să abordeze, într-un context de siguranță, aceste provocări, depășindu-le astfel cu succes și crescând așadar la un nou nivel de dezvoltare personală.
5. Construirea unei perspective pozitive despre viitor. Psihoterapia individuală poate susține persoana în accesarea și deblocarea unor resurse proprii neutilizate, pentru a dezvolta în coonsecință o perspectivă pozitivă despre viitor. Însoțit de terapeut, clientul va genera încet un plan de acțiune concret, esențial în atingerea obiectivelor personale și profesionale, stabilite individual sau împreună. Psihoterapeutul poate sprijini persoana să-și identifice valorile și să-și formuleze clar scopurile proprii, dezvoltând totodată abilitățile de luare a deciziilor.

Terapie de cuplu

Această formă specifică de psihoterapie se concentrează pe relația dintre cei doi parteneri, abordând provocările și conflictele din cadrul unei relații de cuplu. Lucrând împreună, specialiștii noștri te vor ajuta:
1. să dezvolți, împreună cu partenerul de cuplu, acele abilități de comunicare utile în exprimarea și înțelegerea nevoilor și așteptărilor proprii și ale celuilalt;
2. să explorați toți provocările, blocajele și conflictele din relația voastră, în paralel cu identificarea resurselor pe care deja le dețineți, pentru a identifica modelele de comportament care pot fi problematice și să le rezolvați.

cabinet psihologie timisoara

Veți obține:
1. O relație mai armonioasă și sănătoasă
2. Învăța-ți să vă exprimați emoțiile și nevoile într-un mod sănătos și constructiv
3. Învăța-ți să comunicați eficient în cuplu

Psihologie clinică

Consiliere psihologică

Aceasta implică abordarea problemelor de sănătate mentală într-un mod mai general și poate fi utilizată în cazurile în care pacienții nu doresc să participe la terapie pe termen lung. Te ajutăm:
1. să-ți dezvolți abilități și strategii de gestionare a stresului
2. să-ți îmbunătățești comunicărea cu alte persoane și să dezvolți relații sănătoase
3. să-ți crești încrederia în sine
4. să-ți îmbunătățești abilitățile de luare a deciziilor.

De ce să alegi psihologii de la Clinica Recentre

1. Experiență și competență: psihologii noștri au o experiență vastă în domeniul psihologiei și au obținut competențe de înalt nivel în psihoterapie și consiliere. Sunt absolvenți ai facultăților de psihologie, cu specializări în diverse domenii și au urmat numeroase cursuri și training-uri în psihoterapie, dezvoltare personală, psihologia cuplului și familiei, psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapia de acceptare și angajament, etc.

2. Abordare individuală: psihologii noștri abordează fiecare caz în mod unic, bazat pe nevoile și particularitățile fiecărui client. Fiecare pacient primește o atenție deosebită și este tratat cu respect și înțelegere.

3. Confidențialitate și etică: psihologii noștri respectă cu strictețe codul deontologic și toate informațiile discutate în cadrul ședințelor sunt confidențiale. Pacienții noștri se pot simți în siguranță și pot discuta deschis problemele cu care se confruntă, știind că informațiile lor rămân confidențiale.

4. Abordare bazată pe dovezi: psihologii noștri folosesc metode terapeutice dovedite științific pentru a aborda problemele pacienților. Acestea sunt abordări care au fost studiate și testate în mod științific, iar eficacitatea lor a fost dovedită.

5. Atmosferă prietenoasă și relaxantă: cabinetul nostru de psihologie are o atmosferă prietenoasă și relaxantă, creând un mediu sigur și confortabil pentru pacienții noștri. Fiecare pacient este tratat cu respect și înțelegere și este încurajat să discute deschis problemele cu care se confruntă.

Echipa de specialiști Clinica Recentre

Cum arata Clinica Recentre Timișoara

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim toate persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Prețuri servicii de consult psihologie

ro_RO

Pentru programări telefonice, apelați:

0772 204 919

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.