Luni - Sâmbătă: 9am – 8pm

Mindfulness

Trăiește conștient pentru o viață echilibrată. Începe acum la ReCentre.

Ce este mindfulness?

Mindfulness este o abordare a vieții care implică trăirea conștientă, moment cu moment. Această practică se concentrează pe observarea atentă și fără judecată a propriilor gânduri, emoții și senzații fizice, ceea ce poate contribui la reducerea stresului și anxietății, precum și la îmbunătățirea stării de bine emoțională.

Practicarea mindfulness poate implica exerciții de meditație, respirație conștientă și alte activități care presupun concentrarea și observarea atentă a propriilor gânduri și emoții.

Totodată, exercițiile de mindfulness pot fi o bună unealtă în reducerea simptomelor de depresie și anxietate, favorizând în același timp o stare generală bună sau reechilibrarea sănătății fizice, prin reducerea tensiunii arteriale și a inflamației din corp.

Tehnicile de meditație mindfulness sunt recomandate a fi benefice pentru oricine, indiferent de vârstă sau nivel de sănătate fizică și mentală.

De ce să alegi ReCentre

La ReCentre, combinăm expertiza multidisciplinară cu terapii inovatoare, oferindu-ți programe personalizate pentru o sănătate mentală și fizică optimă. Aici, găsești suportul de care ai nevoie pentru a te simți din nou tu însuți.

Experiență și competență

Psihologii noștri au o experiență vastă în domeniul psihologiei și au obținut competențe de înalt nivel în psihoterapie și consiliere. Sunt absolvenți ai facultăților de psihologie, cu specializări în diverse domenii și au urmat numeroase cursuri și formări în psihoterapie, dezvoltare personală, psihologia cuplului și familiei, psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapia de acceptare și angajament, etc. De asemenea medicii si farmaciștii colaboratori au cea mai riguroasă formare.

Abordare individuală

Psihologii si medicii noștri abordează fiecare caz în mod unic, bazat pe nevoile și particularitățile persoanei. Fiecare client primește o atenție deosebită și este tratat cu respect și înțelegere.

Confidențialitate și etică

Psihologii si medicii noștri respectă cu strictețe codul deontologic și toate informațiile discutate în cadrul ședințelor sunt confidențiale. Clientii noștri se pot simți în siguranță și pot discuta deschis provocarile cu care se confruntă, știind că informațiile lor rămân confidențiale.

Abordare bazată pe dovezi

Psihologii si medicii noștri folosesc metode terapeutice dovedite științific pentru a aborda situațiile clienților. Acestea sunt intervenții care au fost studiate și testate în mod științific, iar eficacitatea lor a fost demonstrată.

Atmosferă prietenoasă și relaxantă

Clinica noastră are o atmosferă prietenoasă și relaxantă, creând un mediu sigur și confortabil pentru clienții noștri. Fiecare persoană este tratată cu respect și înțelegere și este încurajată să discute deschis situatiile cu care se confruntă.

Ești gata să îți îmbunătățești sănătatea mentală și fizică?

La ReCentre, echipa noastră de experți te așteaptă cu programe personalizate și terapii inovatoare, gândite să te ajute să regăsești echilibrul între minte și corp. Fă primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată – programează-ți vizita acum!

Echipa

Echipa noastră aduce împreună o experiență bogată și metode de tratament inovatoare, concentrându-se pe atingerea obiectivelor tale de sănătate și bunăstare.

judit_hardaut

Judit Hărdăuț

Facilitator Mindfulness

Evenimente

La ReCentre, credem în puterea comunității și a
învățării continue. Suntem mai mult decât o clinică;
suntem un centru de sănătate mentală care aduce
împreună specialiști de top din Timișoara, România și
din întreaga lume, pentru a oferi servicii integrate și
inovatoare. De aceea, organizăm regulat evenimente,
workshop-uri și seminarii dedicate atât profesioniștilor
din domeniul sănătății mentale, cât și publicului larg.

Ce spun pacienții noștri

Mărturiile clienților reflectă transformările pozitive trăite prin serviciile noastre. Experiențele lor subliniază calitatea și eficacitatea abordării noastre.

Știri și cercetare

Rămâi conectat cu cele mai recente descoperiri în domeniul sănătății mentale și fizice, sfaturi practice și povești inspiraționale pe blogul nostru. Scris de specialiștii noștri, blogul ReCentre este resursa ta pentru sfaturi de încredere și informații care îți pot îmbunătăți stilul de viață și starea de bine.