Luni - Sâmbătă: 9am – 8pm

Dans Constient

Dansul conștient este despre a ne centra pe experiența corpului nostru în mișcare.

Dans conștient

Dansul este înainte de toate o formă de comunicare între tine și corpul tău. Cu ajutorul dansului te poți reconecta treptat cu sinele, poți începe să trăiești conștient, să fii atent la ce se întâmplă în jur, să preiei controlul, să fii prezent prin muzică și mișcare. Acest limbaj al trupului te ajută să spui povestea a ce simți și cine ești în acel moment, descoperindu-ți emoțiile, trăirile, sentimentele și controlându-le.

Totodată, prin mișcare ajuți corpul să elibereze endorfine, toate chimicalele plăcerii pe care le poate elibera creierul, ameliorând, astfel, simptomele anxietății și ale depresiei. Studiul UCLA Health arată că dansul conștient sau extatic îi ajută pe cei care se luptă cu depresia și anxietatea. 83% dintre cei 1000 de participanți la acest studiu au raportat o diminuare a simptomelor și o îmbunătățire a stării lor. Împreună cu instructorii noștri te poți descoperi și îți poți oferi și tu eliberarea de stările neplăcute.

Avem nevoie de susținere pentru a gestiona experiența care se cheamă „ Viață” , mai ales în prezent, când poate schimbările care vin spre noi, chiar dacă le-am chemat și le-am dorit, sunt atât de intense... Când poate ce se întâmplă în noi sau în jurul nostru generează atât de mult stres... Când poate ne dorim să ne deschidem mai mult către potențialul nostru, către creșterea și evoluția noastră... Obiectivul acestor clase de mișcare conștientă este de a aduce această susținere, deschidere și conștientizare a resurselor pe care le avem deja in interiorul nostru. Nu este necesară nicio experiență anterioară sau un talent pentru dans sau sport - dacă avem un corp îl putem mișca conștient! Mișcarea la care vă invit nu este o performanță artistică sau un prilej de socializare, ci este despre a ne centra pe experiența corpului nostru în mișcare, cu noi înșine ca și martor conștient. Fiecare dintre noi este un dansator înnăscut și putem redescoperi această parte din noi!

Prețuri

Dans conștient

90 min.

140 Lei

De ce să alegi ReCentre

La ReCentre, combinăm expertiza multidisciplinară cu terapii inovatoare, oferindu-ți programe personalizate pentru o sănătate mentală și fizică optimă. Aici, găsești suportul de care ai nevoie pentru a te simți din nou tu însuți.

Experiență și competență

Psihologii noștri au o experiență vastă în domeniul psihologiei și au obținut competențe de înalt nivel în psihoterapie și consiliere. Sunt absolvenți ai facultăților de psihologie, cu specializări în diverse domenii și au urmat numeroase cursuri și formări în psihoterapie, dezvoltare personală, psihologia cuplului și familiei, psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapia de acceptare și angajament, etc. De asemenea medicii si farmaciștii colaboratori au cea mai riguroasă formare.

Abordare individuală

Psihologii si medicii noștri abordează fiecare caz în mod unic, bazat pe nevoile și particularitățile persoanei. Fiecare client primește o atenție deosebită și este tratat cu respect și înțelegere.

Confidențialitate și etică

Psihologii si medicii noștri respectă cu strictețe codul deontologic și toate informațiile discutate în cadrul ședințelor sunt confidențiale. Clientii noștri se pot simți în siguranță și pot discuta deschis provocarile cu care se confruntă, știind că informațiile lor rămân confidențiale.

Abordare bazată pe dovezi

Psihologii si medicii noștri folosesc metode terapeutice dovedite științific pentru a aborda situațiile clienților. Acestea sunt intervenții care au fost studiate și testate în mod științific, iar eficacitatea lor a fost demonstrată.

Atmosferă prietenoasă și relaxantă

Clinica noastră are o atmosferă prietenoasă și relaxantă, creând un mediu sigur și confortabil pentru clienții noștri. Fiecare persoană este tratată cu respect și înțelegere și este încurajată să discute deschis situatiile cu care se confruntă.

Ești gata să îți îmbunătățești sănătatea mentală și fizică?

La ReCentre, echipa noastră de experți te așteaptă cu programe personalizate și terapii inovatoare, gândite să te ajute să regăsești echilibrul între minte și corp. Fă primul pas către o viață mai fericită și mai echilibrată – programează-ți vizita acum!

Echipa

Echipa noastră aduce împreună o experiență bogată și metode de tratament inovatoare, concentrându-se pe atingerea obiectivelor tale de sănătate și bunăstare.

karina_heiligers

Karina Heiligers

Psihoterapeut, psiholog clinician

Evenimente

La ReCentre, credem în puterea comunității și a
învățării continue. Suntem mai mult decât o clinică;
suntem un centru de sănătate mentală care aduce
împreună specialiști de top din Timișoara, România și
din întreaga lume, pentru a oferi servicii integrate și
inovatoare. De aceea, organizăm regulat evenimente,
workshop-uri și seminarii dedicate atât profesioniștilor
din domeniul sănătății mentale, cât și publicului larg.

Ce spun pacienții noștri

Mărturiile clienților reflectă transformările pozitive trăite prin serviciile noastre. Experiențele lor subliniază calitatea și eficacitatea abordării noastre.

Știri și cercetare

Rămâi conectat cu cele mai recente descoperiri în domeniul sănătății mentale și fizice, sfaturi practice și povești inspiraționale pe blogul nostru. Scris de specialiștii noștri, blogul ReCentre este resursa ta pentru sfaturi de încredere și informații care îți pot îmbunătăți stilul de viață și starea de bine.